Aurinko nousi hitaasti Lumoklaanin leirissä, ja tietysti kaksi virkeää pentua, Aurinkopentu ja Hallapentu olivat jo tökkimässä emoaan..
"Herää Tähdenlento, me halutaan ulos!" Hallapentu maukui närkästyneesti ja puski emonsa kylkeä. "Niin, olisi kiva päästä seikkailemaan" Aurinkopentu sanoi vähän ujommin.
Sitten Tähdenlento heräsi, ja maukui: "Te voitte mennä, mutta älkää menkö pois leiristä" Tähdelento haukotteli ja jatkoi nukkumista.
Pennut lähtivät pesän ulkopuolelle, pentujen aukiolle, jossa tapahtui. "Ihakuura poikii! TUULIKUKKA!!!!" Pöllöliito, Ihakuuran kumppani huusi hädissään viereisestä pesästä. Kohta Aurinkopennun ja Hallapennun kuonojen edestä kiisi tuultakin nopeampi kullankeltainen sulava naaras joka maukui "Täältä tullaan, rauhoittukaa!" Aurinkopentu katsoi häntä ihailevasti.
"Hänellä on samanvärinen turkki kuin minulla, haluan olla isona ihan niinkuin hän!" Tämä naukui ja puhdisti turkkiaan, jotta se olisi näyttänyt yhtä sileältä kuin Tuulikukan turkki. "Mutta mitähän tuolla tapahtuu? Outoa" Hallapentu palautti siskonsa maan pinnalle. Samassa uusi vähän vaaleampi kultainen turkki kiisi heidän ohitseen. "Älkää te tulko tuonne, ei ainakaan vielä, teidän kannattaa mennä pois" Tuon kultaisen turkin omistaja, Koivutassu sanoi pennuille, ja kiirehti pesään.
"No jaa, ei sitten" Hallapentu tuhahti.