Sori tää tauko, syynä on se että kirjoittelen tänne sillon kun on motivaatiota, ja nyt se on takaisin :3 Nauttikaa tarinan seuraavasta osasta! ~

-

Hallapentu käveli poispäin parantajanpesältä hämmästyneenä. ^Mitä tuo oikein tarkoitti? Jotain sotureista ja monstereista..^ Hän ajatteli. "Mitä hän sanoi sulle?" Kaikki muut pennut vinkuivat kun Hallapentu tuli takaisin pentutarhaan. "En edes muista enää kunnolla mutta se oli joku varkausjuttu, johon liittyi hirviöitä" Tämä vastasi tutisten ja istui sisarensa vierelle.

"Hirviöitä, kamalaa!" Valkopentu ulvahti peloissaan. "Ei hirviöitä ole olemassakaan" Jääpentu tuhahti ja tönäisi siskoaan kärttyisesti. "Mitä jos onkin?! Ette olleet vielä avannut silmiänne kun se mäyrähyökkäys oli!!" Hallapentu sähähti ja tämän niskakarvat nousivat pystyyn. "Ehkä emme, mutta klaaninvanhimmat on kertoneet meille juttuja!" Jääpentu murahti ja antoi jäisen katseen Hallapennulle.

Liitopentu hihitti vieressä ja Valkopentu ja Aurinkopentu katsoivat toisiinsa kiusaantuneina. "Mitä sinä hihität?!" Jääpentu sähähti ja hyökkäsi veljensä kimppuun, mutta Liitopentu oli nopeampi. Tämä siirtyi pois alta nopeasti ja Jääpentu sai tukon ruohoa avoimeen suuhunsa. "Ei tää ole hyvä aihe mistä riidellä, eihän me olla käyty edes leirin ulkopuolella. Me vaan tiedetään että olemassa on kettuja, mäyriä, kotkia ja muita sellaisia 'hirviöitä', lopettakaa" Rauhaisa Valkopentu meni väliin.

Jääpentu ja Liitopentu lopettivat nahistelemisen, ja Hallapentukin leppyi. "Noniin, tehtäisiinkö jotain oikeasti järkevää? On jo aurinkohuippu" Aurinkopentu ehdotti hieman naurahtaen. "Leikitään perhosennappaajaa" Liitopentu maukui vastaukseksi. "Se on sun lempileikki! Ja me leikittiin sitä eilen. Leikitään nyt kannon päällikköä" Jääpentu lausui vastalauseeksi ja tuijotti veljeään.

"Se oli vaan ehdotus, mutta mulle sopii kannon päällikkö" Liitopentu sanoi nuolaisten oranssia käpäläänsä pikaisesti.